Cici


Virallinen nimi: TK1 Sonate's Jack Cameo
Kutsuma nimi: Cici (lausutaan Kiki)
Rotu: Jackrussellinterrieri
Syntymäaika: 26.7.2007
Väri ja turkinlaatu: Valko-ruskea, karkeakarvainen
Kasvattaja: Maarit Tiainen, kennel Sonate's
Cici Koiranetissä

Terveys
Silmät: Ok
Polvet: 0/0

Tulokset: 
Toko: TK1
Näyttelyt: AVO-H

Cici on se minun THE ensimmäinen. Rotu keksittiin yhdessä hujauksessa, kun aluksi ajattelemaamme pientä tai keskikokoista sekarotuista koiraa ei löytynyt. Pentukin löydettiin ensimmäiseltä kasvattajalta, jolta pentuja käytiin katsomassa. Olihan se viimeinen reppana, joka painautui kylkeen, kun muut pennut leikkivät saatava. Pieni Cici oli ja on yhä pieni sydäntenmurskaaja, joka saa rotua vihaavatkin muuttamaan mielipiteen itsestään. Asiaan ei toki vaikuta yhtään, ettei C ole mikään terrierimäinen terrieri vaan pieni, pehmeä, miellyttämisenhaluinen sisupussi, joka vain paranee vanhetessaan.

Kun Cicistä puhutaan on aina korjattava, että vaikka se on jackrusseli niin ei se ole mitenkään järisyttävän vilkas. Neiti arvostaa kaikista eniten pitkään nukuttuja aamuja, jolloin saa löhöillä kainalossani lämpöisessä mahdollisimman pitkään. Kyllä russeli myös treenaamaan intoutuu, jos on oikein hyvät namit ja kyllä se siitä tykkää, jos on häntään katsominen. Leikkiminen ei ollut Cicin juttu pitkään pitkään aikaan, vasta Varman astellessa taloon, Cici on löytänyt koirakavereiden ja lelujen hienouden.

Ehkä oli kohtaloa, että Cici tuli juuri meille eikä se eläinsuojeluyhdistyksen tarjoama whippet. Cici on kuitenkin tutustuttanut minut koiraharrastusmaailmaan tokon ja agilityn kautta, joista olen saanut hirmuisesti kavereita ja jopa ystäviä. Cici on opettanut minua kouluttamaan olemalla astetta haastavampi pehmeytensä kanssa, sillä jokaisesta ahdistuskohtauksesta ylipääseminen on ollut eräänlainen työvoitto. Cici on antanut paljon, ja tulee antamaan. Koira joka on suuri sydämeltään, mutta pieni kooltaan, se ensimmäinen <3